Thursday, 14 January 2016

HOODPATH TRAVEL BLOG GIVEAWAY 1.0

Dah lama rasanyew tak join giveaway ini, jadi hari nie rasew nak join giveaway pulaksssss.

Uols bulih klik banner kat bawah nie untuk join. Dia punya hadiah best! Macam-macam ada! Harap sangat dapat hadiah pertama! Sye mcm missdae pon suka sgt makan di kedai arab. Heeee


Antara post yang sye suka sangat ialah post missdae ke Korea.

Sebabbb. Sye pon teringinnnnnn nak pergi Korea. Best sebab missdae cerita secara terperinci la dari care-care untuk jalan ke sana, care-care nak beli tiket, care-care nak book hotel, cerita kesedihan dan dugaan yang terpakse dihadapi. Sejujurnya mmg sye rasa simpati, yela smpi kene tidur masjid semua. Memang style backpackers habisssssss. Jarang-jarang la gegels nak buat cmtuhh. So seronok sgt bace. Selaintu, yg best juge sbb sye boleh plan sendiri dh utk nk jln ke korea tau. RM 1800 je mmg mampuu la juge utk kte org biase ni utk pergi. Terima kasih byk2 missdae kerana menulis ur jurney dkt blog!! Semoge diberkati Allah sentiase~!

Sye mmg harap sgt dapat ikut jejak langkah missdae. yela, dah la muda lagi, dah jalan mcm2 negare. best gileeeee..

Jadi sye seru semua orang untuk bukan je join giveaway nie, tp utk follow juge blog dia. Memang tak rugi follow dan berbaloi2. Sbb boleh tahu byk tips utk travel, lg2 utk kte-kte orang perempuan nie.

No comments:

Post a Comment

PurpleKiwie's COPYRIGHT 2012